brownies

Brownies

En enkel og rask oppskrift på seige og gode brownies.

brownies

Hvem elsker vel ikke brownies? For en sjokoladeelsker er denne kaken virkelig drømmen! Her kommer oppskriften på noen veldig enkle og raske brownies. De skal være litt seige i midten, og med masse sjokoladebiter og pekannøtter. Noe godt i hver munnfull med andre ord.

Oppskriften lager en liten kake i en 20 centimeter stor form.

Brownies

Recipe by Frøken Fysen
Servings

10

servings
Prep time

15

minutes
Cooking time

20

minutes
Total time

35

minutes

Seige og gode brownies fulle av sjokolade.

Ingredienser

  • 115 gram smør, smeltet

  • 180 gram sukker

  • 2 egg

  • 1 teskje vaniljeekstrakt

  • 40 gram kakao

  • 75 gram hvetemel

  • En klype salt

  • 70 gram kokesjokolade, hakket

  • 40 gram pekannøtter, hakket

Fremgangsmåte

  • Forvarm ovnen til 175 grader. Smelt smøret i en medium stor kjele. Ta av varmen. Tilsett sukker, og rør alt god sammen.
  • Ha i ett og et egg, og rør godt mellom hver gang. Tilsett vaniljeekstrakt, kakao, hvetemel og salt. Rør alt sammen til en klissete masse. Rør inn hakkede pekannøtter helt til slutt.
  • Hell røren i en liten form med bakepapir (en 20 centimeters form passer fint), og dryss over hakket sjokolade.
  • Stek ved 175 grader i cirka 20-22 minutter til kaken er stekt, men fortsatt er litt rå i midten. La avkjøle før servering.

Tips

  • I denne oppskriften kan du tilsette det du møtte ønske. Pekannøtter kan byttes ut med valnøtter, rosiner, karamell eller marshmallows.
 

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*